“You don’t take a photograph,

you make it.”

– Ansel Adams

Hallo! Ik ben Judith, fotograaf, filmmaker en eigenaar van Tall Tales Media. Ik ben voor mezelf begonnen als freelance fotograaf omdat ik een passie heb voor verhalen vertellen.

Ik vind het belangrijk dat mijn werk authentiek en spontaan is, met een duidelijke sfeer en emotie. Mijn doel is om een setting te creëren waarin de persoon of het product het best tot zijn recht komt, zonder al te veel poespas. Ongemakkelijk geposeerde foto’s en geforceerde glimlachen houd ik niet van. Een foto vol echte emotie zegt meer dan duizend woorden.

Een fotoshoot draait bij mij niet alleen om het eindresultaat. Het is een leuke ervaring voor iedereen die mee doet. Je boekt niet alleen een sessie zodat je aan het eind een aantal mooie foto’s hebt; je krijgt het complete plaatje! Een fotoshoot aangepast aan jouw wensen en behoeften, en dat alles terwijl jij het naar je zin hebt. Dat is het belangrijkst.

Tijdens mijn opleiding Art and Technology heb ik zowel de technische als artistieke kant van vele gebieden in de creatieve industrie kunnen verkennen, en heb ik geleerd hoe beide kanten elkaar kunnen versterken. Ik heb me gespecialiseerd als fotograaf en filmmaker, met een oog op zowel verhalen vertellen als marketing. Tijdens mijn Master Film Studies heb ik mij verder gespecialiseerd in visueel verhalen vertellen en het overbrengen van emotie in beeld.

Alles en iedereen heeft een uniek verhaal, laat mij dat van jou vertellen. Kijk rustig mijn portfolio door of boek een fotoshoot.

%d bloggers like this: